снимка obs.shumen.bgШефът на Общинския съвет в Шумен бе предсрочно свален от

...
снимка obs.shumen.bgШефът на Общинския съвет в Шумен бе предсрочно свален от
Коментари Харесай

Свалиха предсрочно шефа на Общинския съвет във Шумен от ГЕРБ

снимка obs.shumen.bg

Шефът на Общинския съвет в Шумен бе предварително свален от поста си през днешния ден. 

С 23 гласа " за ", два " срещу " и един " въздържал се " общинските съветници в Шумен прекратиха предварително пълномощията на ръководителя на Съвета Красимир Минчев на изключителна сесия през днешния ден, свикана по искане на повече от една трета от тях, заяви Българска телеграфна агенция.

На нея не участва Минчев. В гласуването, което бе скрито, не участваха и общинските съветници от ГЕРБ с претекста, че полемиката ще се трансформира в политически и избирателен спор. Преди това те участваха в разискването на първата точка от дневния ред - възобновяване на белодробната болница в Шумен.

Общински съветници показаха, че Красимир Минчев жестоко е нарушил правилника за активността на Общинския съвет и еднолично е решил да не привиква съвещание през март, защото нямало задоволително докладни мемоари.

След съвещания сред общински съветници от разнообразни групи бе решено нов ръководител на Общинския съвет да бъде определен на идната постоянна сесия.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР